Andreea Hasmațuchi

Mă numesc Andreea HASMAȚUCHI, zânuță cu mult praf magic de 4 ani în G. P. P. „Căsuța Zânelor”. Dornică de provocări, în jurul vârstei de 19 ani, m-am angajat la finalul primului an de facultate. Eram pe atunci la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, specializarea Pedagogie. După finalizarea studiilor m-am gândit că cel mai eficient ar fi să încep alte studii, dar de data aceasta la Bacău și pentru că nu aveam suficiente divertisment m-am înscris între timp și la master, în Iași, specializarea Politici și management în educație. Glumesc, nu a fost deloc distractiv! După lungi drumuri și emoții adunate, am finalizat și programul de Conversie profesională-PIPP din cadrul Universității „Vasile Alecsandri”, din Bacău, iar în momentul actual activez ca Profesor în Învățământul Preșcolar.
Toate studiile mele sunt bazate pe educație. De ce? Pentru că în asta m-am regăsit de mică. Cum mi-am dat seama? Prin răbdarea pe care o aveam cu alți copii de pe ulița unde am crescut, prin creativitatea pe care o valorific, prin dorința de a forma oameni pentru viitor și prin prospețimea, curajul, inocența, veselia, curiozitatea, comunicarea și colaborarea de care dau dovadă.
Pe lângă educație îmi place să petrec timp calitativ cu familia și prieteni, să pictez, să citesc, să colorez mandale, să fac puzzle-uri, să dansez, să explorez natura, să grădinăresc, să mă joc cu animalele și să am grijă de ele.

  • 0755 843 583
Casuta Zanelor - Educator (5)
Please follow and like us:
Facebook
Instagram
Tiktok
error: