Întrebări frecvente & răspunsuri

Acceptăm copii cu vârste cuprinse între 1 an și 6 luni și 6 ani.

Grădinița noastră funcționează de luni până vineri, între orele 8:00 și 18:00.

 Adoptăm o abordare educațională la standarde europene, axată pe învățare prin joc și explorare creativă.

 Oferim activități in aer liber precum ieșiri în Grădina Botanică sau în spații de joacă acreditate.

Educatorii noștri sunt selectați pe baza calificărilor și experienței relevante, și participă la programe continue de formare profesională.

Grădinița noastră respectă standarde stricte de siguranță, cu acces controlat și supraveghere constantă a copiilor.

Credem că educația copilului este un efort comun între grădiniță și familie. Comunicarea deschisă și colaborarea activă între părinți și educatori este esențială pentru a asigura dezvoltarea optimă a fiecărui copil.

Vă invităm să ne contactați prin telefon sau e-mail pentru a stabili o întâlnire și a programa o vizită. Apasă aici pentru a ne suna.

Pentru a afla mai multe și a vă înscrie, puteți completa formularul de contact de pe site-ul nostru sau să ne sunați la numărul de telefon afișat. Vă așteptăm cu drag să vă răspundem întrebărilor și să vă ghidăm prin procesul de înscriere.

Feedback-ul parintilor este o comoara pentru noi. Prin ascultarea atentă a opiniilor lor, putem identifica punctele forte si posibilele îmbunătațiri, asigurăndu-ne că oferim cea mai buna experienta copiilor.

Ai o întrebare? Lasă-ne un e-mail.

Suntem dedicați creării unui parteneriat puternic între grădiniță și părinți, iar comunicarea este o parte esențială a acestui proces. Vă asigurăm că fiecare e-mail va fi tratat cu confidențialitate și că veți primi un răspuns atent la orice solicitare aveți.

    Facebook
    Instagram
    Tiktok
    error:
    Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.